041 926 000info@instrukcije-edoktrina.com

Inštrukcije

Pri podjetju E-doktrina izvajamo inštrukcije iz matematikefizike, slovenščine in angleščine.

Pomoč nudimo v LJUBLJANI, KRANJU, MARIBORU, CELJU, NOVEM MESTU in KOPRU s širšimi okolicami.

Inštrukcije izvajamo za vse izobraževalne stopnje. To pomeni, da inštruiramo: osnovno šolo, srednjo šolo, gimnazije, višje šole, fakultete, izobraževanje odraslih in ostalo.

Na področju inštrukcij imamo dolgoletne izkušnje in več kot 1000 zadovoljnih strank, ki so s pomočjo naših inštruktorjev se pripravili na teste in izpite, ter jih uspešno opravili. Prav tako smo pomagali že mnogim dijakom pri pripravah na maturo in popravni izpiti.

Inštrukcije potekajo v različnih knjižnicah oziroma na domu pri inštruktorjih. Glede na vašo željo pa pridemo tudi na vaš dom, (BREZPLAČNO znotraj Ljubljane, Kranja, Maribora, Celja, Novega mesta in Kopra).

Način poteka inštrukcij prilagodimo vsakemu posamezniku, glede na njegovo predznanje in njegove želje. Smo zelo prilagodljivi in pomoč nudimo tudi popoldan in med vikendi, ter počitnicami.

Ker ne pride do menjavanja inštruktorjev lahko dosežemo boljši uspeh.

Nudimo tako individualne kot skupinske inštrukcije. Prednosti individualnih inštrukcij so, da se lahko inštruktor posveti samo vam in vas cel čas inštrukcij nadzoruje ter vam pomaga. Prednost skupinskih inštrukcij je, da so nekoliko cenejše od individualnih ter omogočajo primerjavo znanja z vašimi prijatelji s katerimi ste skupaj na inštrukcijah.

Izvajamo redne (tedenske) in občasne inštrukcije. Določenim oseba pomagamo tedensko pri razumevanju snovi in reševanju domačih nalog. Kasneje tudi pri pripravah na pisna in ustna preverjanja znanja. Drugim pa pomagamo občasno ob pripravah na teste in izpite oziroma ko se pojavimo težave pri samem razumevanju snovi.

Inštruiramo po zelo UGODNIH cenah, ki so primerljive z ostalimi. Za vas imamo pripravljene tudi AKCIJE v obliki paketnih ponudb, ki vam prinašajo tudi BREZPLAČNE ure inštrukcij.

Pri matematiki ponujamo tudi ONLINE inštrukcije ter reševanje nalog preko spleta (email).

Top