041 926 000info@instrukcije-edoktrina.com

Reševanje nalog

Vam domače naloge oziroma vaje, projektne naloge, ki jih rešujete delajo težave in nikakor ne dobite pravega rezultata, kot je v rešitvah. V podjetju E-doktrina za vas rešujemo naloge vseh težavnostnih stopenj. Kar pomeni, da rešujemo naloge za osnovno šolo, srednjo šolo, gimnazijo in fakulteto.

Za vas rešujemo naloge iz naslednjih predmetov:

  • matematika,
  • fizika,
  • angleščina,
  • slovenščine.

V večini primerov priporočamo individualne inštrukcije, v kolikor pa na inštrukcije ne morete priti ali pa potrebujete le rešene naloge s postopkom reševanja in ne individualne razlage v živo.

Potem vam priporočamo, da nam na info@instrukcije-edoktrina.com pošljete naloge za katere bi želeli rešitve s postopkom in razlago korakov reševanja.

Še isti dan oziroma najkasneje naslednji dan po plačilu vam bomo posredovali strokovno rešene naloge s postopki, kako pridi do pravilnih rešitev. Za same rešitve jamčimo, saj so preverjene z ustreznimi računalniškimi programi.

Prednost reševanja nalog je, da ni dodatnih stroškov prihoda na inštrukcije in ste lahko doma tudi iz zelo oddaljenih krajev. Prav tako vam prihranimo čas, ki bi ga sicer potrebovali za prihod na inštrukcije in  čas samih inštrukcij.

Kako poteka sam postopek reševanja nalog:

  1. Na naš email nam pošljete (dokument, slike) nalog za katere bi potrebovali postopek in rešitve.
  2. Naloge pregledamo in ocenimo čas, ki ga potrebujemo za reševanje nalog.
  3. Dogovorimo se za ceno in način plačila ter prevzema rešitev nalog (v večini primerov vam rešene naloge pošljemo nazaj na email).
  4. Po plačilu vam še isti dan oziroma najkasneje naslednji dan na prej dogovorjen način dostavimo rešene naloge. (Velja tudi za vikende in počitnice.)

V kolikor potrebujete samo rešitve določenih nalog, brez ustreznega postoka, vam tudi to ustrežemo in vam jih rešimo ter pošljemo.

Zraven reševanja nalog nudimo tudi ONLINE inštrukcije matematike za tiste, ki jim primanjkuje časa oziroma ne morejo priti na inštrukcije, vseeno pa potrebujejo individualno razlago snovi.

Top