041 926 000info@instrukcije-edoktrina.com

Reference

Reference naših inštruirancev in njihovih staršev:

 • Pri Tjaši imam inštrukcije fizike  in matematike že tretjo leto. Zna razložiti,  je potrpežljiva in brez nje fizike in matematike v prvih dveh letnikih ne bi izdelal tako kot sem jih. Tjaša pride na dom, kar je še posebaj udobno saj  ne obremenjujem  staršev z vožnjo in ne zgubljam časa z dolgimi avtobusnimi prevozi. Njene ure zato niso nič dražje. Z njo se za inštrukcije dogovarjam preko sms ali gsm. V prmieru, da so moje učne težave manjše mi svetuje in pomaga tudi po gsm ali sms. Hvala ti Tjaša za delo do sedaj. Vem, da te bom potreboval tudi v bodoče.

Klemen

 •  Inštrukcije mi dajo ogromno znanja, ki ga pridobim s tvojo razlago in utemeljenimi primeri. Hvala Tjaša.

Tajda

 • V srednji šoli so se težave za matematiko stopnjevale, tako da je bilo treba poiskati pomoč. Na srečo je bilo tukaj podjetje E-doktrina, ki je Nives uspelo motivirati za delo. Tudi ocene so se izboljšale. Inštruktorica je zelo potrpežljiva in nam je v veliko pomoč. Upam, da jo bo uspešno pripeljala do mature.

Nives

 • Z vašimi inštrukcijami sem zelo zadovoljna, prav tako Domen, kar je najpomembnejše.Z inštruktorjem sta se zelo dobro ujela, to je za Domna zelo pomembno, rekel je, da mu je prvič nekdo tako dobro razložil snov, da razume.Pohvala in lep dan.

Lidija

 • Inštrukcije so se mi zdele zelo dobre. Čas in kraj inštrukcij sta bila
  navdse fleksibilna. Inštruktor je prišel na inštrukcije dobro
  pripravljen na snov, ki sva jo imela za predelati. Snov je bila podana
  razumljivo. Odnos do učenca je bil vzpodbujajoč in profesionalen. Tudi
  izven termina inštrukcij si je inštruktor vzel čas za kako kratko
  vprašanje. Cena je za tak nivo poučevanja več kot sprejemljiva glede
  na konkurenco.

Ida

 • Z delom Maše sem zadovoljna. Zna primerno razložiti učno snov, preveriti znanja in motivirati pri učenju. Pomembno je tudi, da se zna približati otroku in z njim vzpostaviti dober stik. Pri mojem sinu je opazen očiten napredek pri znanju matematike in fizike.

Nataša

Top